Niin paljon uutta

Tervetuloa uusille nettisivuilleni!

Nyt on sitte kaikenlaista hienoa, niinku värit ja kirjaimia ja kuvia. Okei, noita kaikkia oli myös edellisillä sivuilla, mutta onhan nää nyt hienot. Oikeen valkosta ja kaikkea.

Muutakin uutta tuntuu tulevan koko ajan. Ensimmäinen ikinä DVD:ni tulee juuri myyntiin ja pari kuukautta sitten Helsinkiin muutto. Tämän lisäksi tietysti TV-työt ovat alkaneet. Alkusyksy meni Naurun tasapainon Extraa tehdessä ja nyt ollaan sitten paneuduttu jo kahden jakson ajan Noin viikon uutisiin. On kyllä painettu pitkää päivää, mutta hienoa sitä on ollut sitten kattoa.

Stand Upin suhteen olen yrittänyt pitää jonkinlaista keikkatahtia yllä, vaikka kiire on hirmuinen. Viikonloput kuluvat aikalailla keikkaillessa tällä hetkellä ja sivussa olen alkanut kehittää myös uutta, henkilökohtaisempaa settiä, jota voi hyvällä tsäkällä kuulla treeniklubeilla jossa yritän aina silloin tällöin pyöriä.

Rok!